انواع ویلا

انواع ویلا از لحاظ ظاهر و اندازه

امروزه صنعت ویلاسازی کشور عزیزمان ایران پیشرفت زیادی داشته است و بسیاری از افراد به دنبال کسب درامد از این طریق هستند. اما اگر می خواهید وارد این زمینه شوید باید در ابتدا با انواع ویلا و تفاوت آنها با یکدیگر آشنا شوید و ببینید که کدام یک برای منطقه و بودجه شما مناسب تر می باشد. توجه داشته باشید که در حال حاظر اغلب ویلاهای ایران از نظر اندازه در حالت های فلت,دوبلکس و تریبلکس ساخته می شوند و برای افزایش تعداد طبقات می بایست زمین و بودجه بیشتری داشته باشید. البته هیچکس نیاز به یک ویلای 4 طبقه نخواهد داشت مگر اینکه بخواهد از آن به عنوان تالار مهمانی استفاده کند.

البته این تمام ماجرا نیست و ویلاها بر اساس سبکی که ساخته می شوند هم گروه بندی خواهد شد. برای مثال ممکن است یک نفر با سبک نئوکلاسیک ارتباط بگیرد و شخص دیگری از خانه های عربی با سقف های گنبدی خوشش بیاید.به هر حال نحوه ساخت و هزینه نما و ساخت ویلا بسیار متفاوت بوده و شما می توانید باتوجه به علاقه و بودجه خود یکی را انتخاب کنید. اگر شما هم به دنبال خرید ویلا هستید می توانید همین حالا با کارشناسان هلدینگ بیاتونی تماس بگیرید.

انواع ویلا را چطور تعیین می کنند؟

ویلاها را می توانیم بر اساس موقعیت,نما و البته تعداد طبقات دسته بندی کنیم. برای مثال ممکن است یک ویلا نمای مدرن داشته و دوبلکس باشد که یکی از بهترین ترکیب های ممکن می باشد و شما می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن ویلای خودتان را اجاره دهید یا به فروش برسانید.

  • انواع ویلا بر اساس موقعیتی (ساحلی,جنگلی و …)
  • انواع ویلا بر اساس نما (مدرن,کلاسیک و …)
  • انواع ویلا بر اساس اندازه (فلت,دوبلکس و …)

انواع ویلا بر اساس موقعیت جغرافیایی

انواع ویلا بر اساس موقعیت

دوستان عزیز توجه داشته باشید که شما می توانید با خرید زمین در هر نقطه ای از ایران شروع به ساخت ویلا کنید و تنها باید به این مورد توجه داشته باشید که زمین مورد نظر جواز ساخت داشته باشد.پس در ادامه همراهمان باشید تا بیشتر با انواع ویلا و تفاوت های آنها آشنا شویم.

ویلای ساحلی

اگر یکبار سری به شهرهای شمالی و جنوبی ایران زده باشید متوجه خواهید شد که ویلاهای ساحلی بسیاری در این مکان ها ساخته شده اند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید امروزه ویلاهای ساحلی به دلیل دسترسی راحت و البته آرامشی که دارند جزو محبوب ترین ها هستند و اگر ویلای مورد نظر ساحل اختصاصی داشته باشد هم قیمتش بسیار بالا خواهد بود.اما این ویلاها یک نکته منفی دارند آن هم رطوبت و شرجی بودن بسیار بالا می باشد که ممکن است باعث آسیب به وسایل و البته ساختار ساختمان شود (در طول چندین سال).

ویلا جنگلی

بسیاری از افرادی که علاقه ای به هوای گرم ندارند می خواهند یک ویلا در مکانی خنک داشته باشند و چه مکانی بهتر از جنگل! جنگل ها در اغلب روزهای سال هوایی خنک و تمیز دارند و شما می توانید با ساخت یک ویلای جنگلی از این فضا لذت ببرید و از طرفی درامد خوبی برای خود داشته باشید.برای مثال شما می توانید یک زمین ارزان 1 الی 1.5 میلیارد تومانی در جنگل های شمال کشور تهیه کرده و سپس در آن سازه سوئیسی قرار دهید که بسیار ارزان تر و راحت تر می باشد.

ویلا کوهستانی

کوهستان ها را ما می توانیم ترکیبی از جنگل و ساحل در نظر بگیریم که هم هوای شرجی دارد و هم بسیار خنک است.یکی از مشکلات زمین های کوهتانی این است که ساخت و ساز اغلب در این مکان ها سخت بوده و ممکن است نیاز به هزینه زیادی برای حمل مصالح داشته باشید. اما به هر حال ویلاهای کوهستانی جزو خاص ترین ها محسوب می شوند و شما می توانید با بودجه متوسط تا زیاد یکی برای خود خریداری کنید یا بسازید.

ویلا شهرکی

یک سری از ویلاها هم هستند که درون شهرک های مختلف ساخته می شوند و بسیاری از آنها یک شکل هستند (به دلیل قوانین شهرک). اما به طور کلی ویلاهای شهرکی از لحاظ داشتن امنیت و دسترسی راحت جزو بهترین ها هستند و اگر به دنبال یک مکان آرام و تمیز هستید که با خانواده خود باشید,پیشنهاد ما ویلاهای شهرکی می باشد. البته باید به این مورد هم اشاره کنیم که ویلاهای شهرکی به نسبت ویلاهایی که داخل یا بیرون شهر هستند قیمت بالاتری دارند.

ویلا برون شهری

بسیاری از ما دوست داریم که ویلا مورد نظرمان بیرون شهر باشد تا بتوانیم در خلوت ترین مکان ممکن تفریح کنیم.این چنین ویلاها معمولا قیمت مناسب تری داشته و از طرفی شما برای تامین امنیت باید از یک نگهبان کمک بگیرید. چرا که این چنین ویلاها معمولا در خطر دستبرد قرار دارند و از طرفی فاصله شما با ویلا زیاد خواهد بود و نمی توانید در زمان کوتاهی به آنجا برسید.شما می توانید به جای استفاده از نگهبان اقدام به نصب دوربین مداربسته و حفاظ برق دار کنید که امروزه بسیاری از سازنده ها به کار می برند.

انواع ویلا بر اساس شکل نما

انواع ویلا بر اساس سبک نما

اکنون که با انواع ویلا بر اساس موقعیت مکانی آشنا شده اید,بهتر است نیم نگاهی هم به نحوه ساخت و نماهای مختلف داشته باشید.برای مثال بسیاری از شما نام ویلا کلاسیک یا مدرن را شنیده اید و می دانید که تفاوت این دو در چیست. ما در ادامه مقاله تمام مدل های نما به همراه هزینه هایشان را بررسی خواهیم کرد و اگر سوالی داشتید می توانید از بخش نظرات اقدام کنید.

ویلا مدرن

ویلاهای مدرن به سبک خاصی طراحی و ساخته می شوند که هر فرد بتواند در اولین نگاه متوجه سبک ساختش بشود.در حال حاظر ویلاهای مدرن طرفدار بسیار زیادی در کشور عزیزمان دارند و بسیاری از ما دوست داریم در یک ویلای زیبا و ساده زندگی کنیم. البته باید به این مورد هم توجه داشته باشید که هزینه ساخت ویلا با نمای مدرن ممکن است کمتر از حالت کلاسیک و گنبدی باشد و دلیلش هم این است که متریال ارزان تری دارد.

معمولا در ساخت ویلاهای مدرن از فضاهای خالی و پنجره های بزرگ استفاده می شود تا سادگی نما حفظ شود.شما برای ساخت نمای مدرن می توانید از متریال های مختلفی استفاده کنید که کیفیت آنها تفاوت زیادی با یکدیگر دارند.به هر حال اگر به دنبال کسب درامد از طریق اجاره ویلا هستید,پیشنهاد می کنیم که از نمای مدرن استفاده کنید.

ویلا پست مدرن

در گذشته به نظر بسیاری از افراد سبک نمای مدرن نقض های زیادی داشته و به همین خاطر یک سبک جدید با نام پست مدرن ابداع شد.اگر یک سری به ویلاهای پست مدرن زده باشید متوجه خواهید شد که ظاهر این ویلاها تفاوت زیادی با مدرن دارد و از طرفی ساخت و طراحی چنین ملک هایی کار به نسبت سختی می باشد. به همین خاطر پیشنهاد می کنیم حتما به طراحان و مهندسین حرفه ای مراجعه کنید که مبادا پشیمان شوید.

ویلاهای پست مدرن به شکلی ساخته می شوند که المان های قدیمی و جدید را به شکل ترکیبی در خود داشته باشند و همین باعث می شود که تقریبا تمام افراد با این چنین طراحی هایی ارتباط بگیرند.به هر حال اگر به دنبال یک نمای جذاب و در عین حال گران قیمت هستید می توانید از سبک پست مدرن استفاده کنید.

ویلا مینیمال

شاید شما هم تصور کنید که ویلای مینیمال دقیقا همان مدرن می باشد که باید بگوییم این دو تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند.همانطور که از نام مینیمال پیداست,این سبک ساختمان ها بسیار ساده هستند و برای ساخت آنها نیاز به زمان و هزینه زیادی نخواهید داشت.البته خیلی از مردم تفاوت مینیمال و مدرن را نمی دانند و تصور می کنند که هزینه نمای مینیمال هم زیاد می باشد.به هر حال اگر بودجه زیادی برای ویلا ندارید و می خواهید که یک ویلای ساده و زیبا داشته باشید,می توانید به سراغ سبک مینیمال بروید.

ویلا روستیک

خیلی از ما برای اولین بار است که نام نما روستیک را می شنویم اما قطعا در فیلم ها یا سایر شهرک های ویلایی چنین موردی را دیده ایم.اگر علاقه زیادی به سبک روستایی دارید و دوست دارید که ویلای شما حال و هوای آن زمان ها را به خود بگیرد,بهتر است سبک روستیک را انتخاب کنید که اغلب از چوب و سنگ ساخته می شود.در حال حاظر ساخت ویلا با سبک روستیک در بسیاری از شهرهای ایران رواج یافته است و به نظر می رسد تا چند سال دیگر ملک های بیشتری با حالت روستیک ببینید.

یکی از مواردی که در هنگام ساخت روستیک باید به آن دقت داشته باشید این است که باید فضای داخلی خانه هم مطابق با بیرون بسازید تا هارمونی ویلا حفظ شود.برای مثال اینطور نباشد که بیرون خانه روستیک اما داخلش شبیه خانه فضایی ها باشد با سبک کاملا مینیمال و ساده!

ویلا کلاسیک

برای ساخت ویلا در سبک کلاسیک به شکلی که بتواند هر شخصی را به سمت خود جذب کند نیاز به استفاده از متریال حرفه ای خواهید داشت و در نتیجه هزینه ساخت چنین ساختمانی به نسبت بالا خواهد بود.شما قطعا در طول این سال ها چندین بار ویلا با سبک کلاسیک دیده اید و می دانید که جذابیت کار را چندین برابر می کند.از جمله مهمترین ویژگی های ویلا کلاسیک می توانیم به تقارن,ستون های بزرگ و بلند و همچنین مجسمه های مختلف اشاره کنیم.

به هر حال اگر بودجه زیادی دارید و می خواهید یک ویلای لوکس و حرفه ای داشته باشید که گچ بری های زیادی در خود داشته باشد,پیشنهاد می کنیم که حتما سبک کلاسیک را انتخاب کنید.

انواع ویلا بر اساس اندازه

انواع ویلا بر اساس اندازه

ویلاهایی که در ایران ساخته می شوند اغلب به شکل فلت یا دوبلکس هستند.دلیلش هم این است که ساخت ویلاهای بزرگ تر می تواند هزینه بسیار بیشتری برای کارفرما داشته باشد و از طرفی فروش یا اجاره ویلاهای بزرگ به نسبت سخت تر خواهد بود. به همین خاطر اگر شما هم به دنبال درامد زایی از طریق فروش هستید و نمی خواهید که مدت زیادی منتظر مشتری باشید,بهتر است ویلا را به شکل دوبلکس یا فلت بسازید. انواع ویلا بر اساس اندازه و تعداد طبقات به شرح زیر می باشد :

  • ویلا فلت
  • ویلا دوبلکس
  • ویلا تریبلکس
  • ویلا آپارتمانی (خیلی کم)

ویلا فلت

ویلاهایی که به شکل فلت ساخته می شوند دقیقا همتراز زمین هستند مگر اینکه چندین پله کوچک به ورودی داشته باشد.توجه داشته باشید که مسیر رفت و امد به این ویلاها بسیار ساده بوده و مناسب کسانی می باشد که مشکلات مفصلی دارند و نمی توانند زیاد راه بروند.هزینه و زمان ساخت ویلا فلت به نسبت دوبلکس بسیار کمتر بوده و شما می توانید با بودجه 1-2 میلیاردی یک ویلای لوکس فلت داشته باشید.اگر به دنبال این هستید که ویلای خودتان را اجاره دهید و درامد روزانه داشته باشید,ساخت یک ویلای فلت با استخر 4 فصل می تواند انتخاب عالی برایتان باشد که هزینه زیادی هم ندارد.برای سفارش ساخت ویلا ساده و فلت می توانید با کارشناسان هلدینگ بیاتونی تماس بگیرید.

ویلا دوبلکس

ویلاهای دوبلکس در حال حاظر یکی از محبوب ترین ها می باشند که اغلب افرادی که در زمینه ساخت فعالیت دارند این چنین ویلاهایی می سازند.ویلاهای دوبلکس از لحاظ ظاهر و امکانات بسیار بهتر از فلت ها هستند و شما می توانید یک تراس بزرگ و یک استخر سرپوشیده در آن در بیاورید.از طرفی هزینه ساخت ویلای دوبلکس و زمان مورد نیاز برای این کار بیشتر از ویلای فلت می باشد و به همین خاطر بهتر است بودجه کافی برای این کار در نظر بگیرید.در حال حاظر ساخت یک ویلای دوبلکس بین 1.5 الی 3 میلیارد تومان هزینه خواهد داشت.

در هنگام ساخت ویلا دوبلکس باید به این مورد توجه داشته باشید که اتاق ها را در طبقه دوم قرار دهید تا یک فضای راحت برای خانواده باشد.همچنین اتاق خواب ها همیشه باید ویو بهتری داشته باشند تا بعد از بیدار شدن انرژی بیشتری داشته باشید.

ویلا تریبلکس

اگر علاقه زیادی به ویلاهای بزرگ و لوکس دارید و ویلای دوبلکس هم نمی تواند نیاز شما را برطرف کند,پیشنهاد می کنیم که به سراغ ساخت یا خرید ویلا ویلا تریبلکس بروید. توجه داشته باشید که ساخت ویلا تریبلکس در برخی از نقاط ممنوع بوده و شما باید جواز را از مراجع مربوطه دریافت کنید.نکته مهم در رابطه با ویلای تریبلکس این است که هزینه ساختش به نسبت دو مورد قبلی بیشتر بوده و زمان زیادی هم برای طراحی و بتن ریزی نیاز خواهد داشت.

یکی از مواردی که در هنگام ساخت ویلا تریبلکس باید در نظر بگیرید امکانات تکمیلش است.چرا که یک ویلای سه طبقه باید به بهترین شکل ممکن با تمام امکانات مورد نیاز از جمله استخر,باربیکیو و چندین حمام و سرویس ساخته شود تا ملک ارزشش را حفظ کند و بتوانید به بالاترین قیمت ممکن بفروشید.

 

مطالب مرتبط

پ

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زنگ بزنی صاب ملکی!